Stampile IDEAL prin distribuitorul exclusiv in Romania, IDEAL Stamp Express.

stampile  
home | stampile din plastic | stampile metalice | stampile manuale | stampile Ultimark | utilaje| consumabile | comenzi |contact  

O afacere la cheie : MASINA PENTRU REALIZAT STAMPILE LA MINUT

Ultimark reprezinta cel mai nou produs din linia de stampile Pre-Inked,
realizat de M&R Marking Systems USA


Avem in stoc masini pentru stampile preinked StampRobot,
la un pret de  3500 Lei, sau 3 rate lunare a cate 1300 Lei.
PENTRU MAI MULTE AMANUNTE, VA RUGAM VIZITATI www.ultimark.ro


   Suportii de stampile Ultimark au fost proiectati pentru a oferi clientilor calitate excelenta. Calitatea deosebita a stampilelor Ultimark si procesul de fabricatie rapid si putin costisitor permit producatorilor de stampile marje mari de profit cu investitii minime in echipamente sau spatii. O imprimanta laser si o masina de expunere Ultimark este tot ceea ce aveti nevoie.
   Noul sistem Ultimark simplifica producerea stampilelor pre-inked, facand-o accesibila si practica pentru toti producatorii de stampile, indiferent de marime. Exista 2 tipuri de masini de expunere Ultimark: UM-1200 si UM-4000. Cu masina UM-1200 se poate realiza o stampila mare sau cateva mai mici la o expunere. Dimensiunea maxima a stampilei este de 75mm x 100mm. Din moment ce timpul de productie al stampilelor Ultimark este de cateva minute, cu aceasta masina se poate face un numar mare de stampile intr-o zi.

Modelul mai mare, UM-4000 are mai multe lampi si este capabil sa expuna o suprafata de 20cm x 30cm o data.
Ambele tipuri de masini au fost proiectate cu gandul de a obtine o combinatie fara precedent de productivitate si calitate. Rezultatul obtinut este un produs care exceleaza prin productivitate, durabilitate si un pret bun. Producatorul este atat de increzator in calitatea masinilor Ultimark incat ofera o garantie de doi ani sau 30.000 de cicluri de functionare.

Interfata intuitiva face lucrul cu
masinile Ultimark foarte simplu.

Cum se realizeaza stampilele ULTIMARK, in trei pasi simpli:

     
PASUL 1: Conceperea pe calculator a stampilei si printarea pe film transparent cu ajutorul unei imprimante laser sau cu jet de cerneala.

  Suprafata de expunere (UM-4000)

PASUL 2: Expunerea
Se aseaza filmul obtinut deasupra sticlei de expunere si se acopera cu o folie transparenta protectoare. Deasupra se aseaza placuta de text a stampilei, aliniata cu desenul de pe film. Se inchide capacul si se activeaza expunerea.


     
Filmul si folia protectoare asezate pe sticla de expunere a masinii
UM-1200
  Placute de text Ultimark, pozitionate deasupra filmului obtinut la imprimanta.   Masina de stampile Ultimark cu capacul inchis, pregatita pentru expunere.  

 

Pasul 3: Asamblarea stampilei Ultimark
Se introduce placuta de text cu fata in jos in rama de sustinere. Deasupra se aseaza tusiera si se monteaza in suport. Tusul este transferat automat din tusiera in placuta de text. Procesul de tusare a placutei de text dureaza mai putin de o ora.
 
 
     
Aplicarea etichetei
Etichetele Ultimark sunt autocolante si vin cu linii de ghidare care usureaza procesul de indexare a stampilelor. Dupa aplicarea etichetei, aceasta se acopera cu o lentila din plastic transparent.
     
Stampilele Ultimark sunt usor de re-tusat
Dupa cateva mii de folosiri, stampilele Ultimark se pot reincarca, folosind cateva picaturi de tus Ultimark.
 
     
   


| harta site | comenzi | contact